Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Organizare evenimente - nunta la cort Sibiu
180 lei
Brand
Evenimente-nunta la cort-Buonavista
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa noastra vine in intampinarea clientilor sai prin solutii creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor.

Locatia este conceputa ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment.

Este amplasata la doar un kilometru de Muzeul Civilizatiei Populare Astra pe drumul catre Cisnadioara si se intinde pe o suprafata de 4600 mp, dispune de o parcare privata pazita de 1000 mp, de peste 2000 mp spatii verzi, o zona lounch, terasa, piscina si de o superba fantana arteziana.

Salonul se intinde pe o suprafata de 600-1200 mp si dispune de toate conditiile necesare organizarii oricarui tip de eveniment.

Locatia dispune de o bucatarie profesionala, de un oficiu pentru ospatari complet utilat, de o toaleta incapatoare si moderna, garderoba, iar salonul dispune de aer conditionat si caldura.

Profesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permit sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala dar si din cea internationala, servite de un personal cu un inalt grad de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.

Calitatea si eficienta demonstrata a proiectelor noastre, implicarea si atentia la detaliu, preocuparea continua pentru modernizare si perfectionare ne-au adus cel mai important capital: increderea clientilor nostri.
Din Gura in Gura